Selecteer een pagina

OVER ONS

LET’S SAUCE UP YOUR SOCIALS!

We doen het allemaal; op de bus, in bed, op toilet. We hebben het natuurlijk over het checken van je sociale media. U spendeert zoveel tijd op deze apps en websites. Waarom niet van die tijd gebruik maken om uw verhaal digitaal te vertellen? Neem niet enkel deel aan de dialogen in uw online community maar wees het onderwerp. Geef uw brand, bedrijf, product of talent een eigen persoonlijkheid zodat een nieuw publiek niet enkel komt maar ook blijft. Maak uw brand herkenbaar, onmisbaar en klikbaar. Dit alles met de hulp van Socup Media. Wij reizen graag mee op uw digital journey!

Marketing Strategy

Wij zoeken samen met u naar de perfecte strategie om uw bedrijf/ merk de digitale voorloper te maken in uw sector.

Videography

Een promovideo of aftermovie is het visitekaartje van uw bedrijf. Dat is het eerste wat een potentiële klant te zien krijgt. Het is dus belangrijk dat deze een professioneel en correct beeld geeft van de sfeer die uw bedrijf wilt uitstralen.

Photography

Wees altijd actief op uw website en sociale media kanalen. Dit doet u best door ze op te vullen met kwalitatieve content. Wij maken professionele foto’s van uw producten in de perfecte setting.

k

Branding

Na grondige research gieten wij uw merk in één samenhangend geheel. We zetten de puntjes op de i voor u en werken het eindproduct af met profesioneel ontwikkelde grafische designs.

Influencer marketing

Influencers zijn vandaag de dag essentieel in digital marketing. Uw brand heeft ambassadeurs nodig. Wij vinden voor u de influencers die het beste passen bij uw merk.

Web Development

Een gebruiksvriendelijke, moderne en renderende website. Dat is wat u kan verwachten van ons.

Advertising

“SEA, SEO, SMM” Zeggen deze termen u niets? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat we die kunnen toepassen om uw merk de ultieme zichtbaarheid te geven. Uw content komt bij het juiste doelpubliek terecht en u zult uw concurrenten altijd een stap voor zijn.

Workshops

Interesse in een workshop of keynote in uw bedrijf of event.? Onze specialisten komen met plezier langs om er één te geven.

ONS WERK